Trådlyft

Vad innebär trådlyft?

Ett trådlyft är perfekt för dig som vill strama åt och bli slätare i ansiktet men inte vill göra ett kirurgiskt ingrepp. Trådlyftet ger ett lätt och naturligt lyft och du slipper ärr och lång återhämtningstid. 

Trådlyft är ett ickekirukiskt sätt att lyfta huden i ansiktet. Genom att föra in biologiskt nedbrytningsbara PDO (Polydioxanone)-trådar under huden kan man justera och strama upp ansiktet. Trådarna är samma typ som används inom kirurgin. Trådarna hjälper till att stimulera hudens naturliga produktion av kollagen och elastin som ger en tydlig föryngring av huden.  

Vad kan vi behandla med trådlyft?

Det går att göra trådlyft i mer eller mindre hela ansiktet, men det beror lite på dina personliga förutsättningar och det är något som vi kommer överens om under en konsultation. Vi vill såklart att resultatet blir bästa möjliga efter dina förutsättningar.

Vanliga områden att lyft är kinder och käklinje för att strama upp och få ett slätare ansikte. Ögonen, här finns det olika behandlingar. Den som kallas foxy eyes som ger bra lyft i hela ögonområdet, eller så kan man göra ett mindre lyft med så kallade monotrådar. Sedan kan vi även lyfta läppar, panna och näsa. 

Hur går en trådlyftsbehandling till? 

Trådlyftsbehandling

Behandlingen ser lite olika ut beroende på vilken del av ansiktet som du vill lyfta. Men ungefär såhär ser det ut, först får du lokalbedövning där trådarna kommer gå in. Sedan appliceras trådarna under huden med hjälp av en längre nål. När trådarna är på plats så spänns de efter behov och så vi kommit överens om. Sedan knipps ändarna av och vi tejpar igen de små hålen vi gjort för trådarna. Efter behandlingen kan du uppleva att huden är lite öm och att det sticker lite.

Du kommer att se en skillnad direkt efter trådlyftet men den fulla effekten kommer efter ungefär sex månader. Sedan håller effekten mellan ett och två år, men det är väldigt individuellt. 

Tror du att trådlyft är något för dig? Boka en kostnadsfri konsultation så ser vi hur vi kan göra dig till ditt bästa jag. 

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs vår integritetspolicy här.