Medicinsk ansiktsbehandling

Medicinsk ansiktsbehandling

Vill du tighta till huden och ge den ett nytt glow? Med vår behandling PRX-T33 har vi hjälpt många kunder få nytt liv i både ansikte och på kropp. Här kan du läsa mer om den populära behandlingen.

Vad är PRX-T33?

PRX är en ny och revolutionerande behandling inom biorevitalisering. Den verkar både hudföryngrande och anti-aging. Det är en nålfri behandling och skapar minimal negativ påverkan på huden. Du får en djupgående effekt, som verkar både omgående och ger långsiktigt resultat. Behandlingen kan utföras på alla hudtyper och tack vare att den är så skonsam, behöver du inte undvika solen och kan därför utföra behandlingen när som helst på året.

PRX går att använda på stora delar av kroppen och har en stor effekt på huden. Ett par av fördelarna är att behandlingen reducerar rynkor, linjer,  återfuktar och ger ett nytt glow samtidigt som den reducerar både ärr och pigmentfläckar. Med alla fördelar och det långsiktiga resultatet så har PRX blivit en väldigt populär behandling på kort tid. 

Medicinsk ansiktsbehandling

Hur går en behandling till?

Vi använder ett speciellt PRX serum som lager för lager masseras in i huden med en speciell massageteknik antingen manuellt eller med en speciell pensel. Detta för att det snabbt ska gå ner i huden. Sedan jobbar man över hela området så att serumet blir jämnt fördelat. För de med extra känslig hy så kan det svida lite på extra känsliga områden, såsom läppar men för de allra flesta är behandlingen helt smärtfri.

När behandlingen är färdig så neutraliseras serumet och vi avslutar med specifik eftervård. För bästa möjliga effekt så ska behandlingen upprepas 4-5 gånger med sju dagars intervall, sedan håller effekten i ungefär ett halvår. Känns detta som något för dig? Kontakta oss för en konsultation.

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs vår integritetspolicy här.