Håravfallsbehandling

Motverka ditt håravfall med

Håravfallsbehandling

Har du märkt med tiden att hårstråna sitter glesare och blir tunnare. Du är inte ensam, och länge har det inte funnits någonting du och många andra har kunnat göra mot håravfall. Men nu finns det flera behandlingar som faktiskt hjälper. Vi jobbar med en av marknadens bästa behandlingar, som du kan läsa mer om här. 

Vad innebär behandlingen?

Behandlingarna vi jobbar med är bland annat Dr. Cyj Hair fillers och XL Hair. Dr. Cyj Hair och är ett injektionsmedel med en patenterad formel bestående av sju olika peptider och hyaluronsyra. Behandlingen väcker sovande hårceller och gör ditt hår tjockare för att bättre täcka kala fläckar. Andra fördelar med behandlingen är att din hårbotten får bättre blodcirkulation vilket hjälper dig behålla håret. Det verkar också återfuktande och kan hjälpa till att minska mjäll och torrhet i håret.

Eftersom skalpen är ett känsligt område så brukar vi lägga på en lokalbedövande kräm innan behandlingen, för att du ska få en så behaglig upplevelse som möjligt. Dr. Cyj Hair fillers injiceras sedan i området som vanligen ligger på cirka sju cm. Efter behandlingen kan man uppleva att det smärtar i injektionsområdet men det är helt naturligt. I vissa fall uppkommer blåmärken. 

Få ett bra resultat

Vilka resultat ger behandlingen?

För många som lider av håravfall eller tunnhårighet hjälper behandlingen med Dr. Cyj Hair fillers och kan öka tjockleken på håret med upp till  26%. I vissa studier har personerna fått tillbaka upp till 39% av hårväxten. Alla resultat är individuella, så vi kan aldrig garantera ett resultat. Dr. Cyj Hair fillers ska alltså väcka hårcellerna som är i vilofas.

Det händer att hårsäckarna varit i vila för länge och är utom räddning men det är individuellt och något vi pratar mer om under vår konsultation. Så om du längtar efter tjockare, fylligare hår så tveka inte utan boka din konsultation redan idag. Vi hjälper dig få håret du alltid drömt om. 

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs vår integritetspolicy här.