Om oss

VIP Clinic Västkusten

VIP Clinic Västkusten startade 2020 i Lilla Edet. Vi erbjuder effektiva och säkra estetiska behandlingar som tar fram det allra bästa hos dig. Kliniken ligger i centrala Lilla Edet för att du som kund ska slippa åka till Göteborg eller Trollhättan för att få din estetiska behandling, vi brinner för det lokala. 

Drömmen om en klinik

VIP Clinic Västkustens grundare Anna Wernerliv hade länge drömt om att starta en egen klinik för estetiska skönhetsbehandlingar; 

Tanken föddes redan när jag jobbade som makeupartist på dåvarande Panache i Göteborg 1999. Parallellt med jobbet som makeupartist så utbildade jag mig 2005 till undersköterska. När utbildningen var klar valde jag att fortsätta jobba med både makeup och inom vården. Men drömmen om en egen klinik fanns hela tiden kvar och 2011 vidareutbildade jag mig till sjuksköterska för att kunna öppna en egen klinik.

Men jobbet som sjuksköterska var så roligt att jag valde att stanna kvar ända till 2017 då jag utbildade mig till distriktssköterska. Både den fördjupade kunskapen om våra vanligaste sjukdomar och förskrivningsrätten skulle komma att underlätta arbetet i kliniken. 

Välkommen!

Det var nu jag tog steget och startade VIP Clinic Västkusten. Jag har grundutbildat mig i fillers och botox hos Dr. Arvin  och sedan vidareutbildat mig hos Dr Tim Pierce, känd för sina skönhetsbehandlingar på Youtube och Instagram. Att ständigt uppdatera mina kunskaper är viktigt för att kunna erbjuda de senaste teknikerna. Sedan har jag självklart också utbildningar för de andra behandlingar vi erbjuder här på kliniken. 

Hos oss är alla försäkrade och vi följer självklart de lagkrav som finns för kundernas säkerhet. Alla kunder får fylla i en hälsodeklaration och en konsultation görs alltid inför behandlingarna när det krävs. Att känna sig trygg och få bästa möjliga resultat är viktigt. 

Varmt välkommen till din privata klinik i Lilla Edet.

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs vår integritetspolicy här.