Fettminskande behandling

Fettförminskande behandling med

Prostrolane Inner B

Har du områden som du vill se mer tonade, kanske en dubbelhaka? Många längtar efter en mer slimmad figur men på vissa delar av kroppen kan det vara extra svårt att få bort det där sista även fast man tränat och skött kosten. Men det finns hjälp att få. Med vår fettreducerande behandling kan vi hjälpa dig även vid de tuffaste områdena. 

Vår fettreducerade behandling

Vår behandling för fettreducering görs med Prostrolane inner-B som är en injektionsbehandling. Den  består av fyra olika peptider och hyaluronsyra. Som alla hjälper till, för att effektivt minska fettceller och strama upp huden på det behandlade området. Prostrolane inner-B kan användas på flera ställen runt om på kroppen.

Vanliga områden att använda den på är bland annat under hakan, magen, gäddhäng rumpa och lår. Beroende på hur stort området är behövs det olika många behandlingar. I ansiktet brukar det räcka med två behandlingar medan större områden på kroppen kan behöva tre eller fyra behandlingar. 

Hur går behandlingen med

Prostrolane inner-B till?

Innan behandlingen har vi självklart haft en konsultation för att gå igenom vad det är du vill ändra på. När det är dags för behandlingen så markerar vi ut området som ska behandlas och sedan injiceras Prostrolane inner-B. Vi gör flera mindre injektioner för att behandlingen ska bli jämn, sedan masseras området lätt för att ge ett så jämnt resultat som möjligt. Behandlingen kan ge en lite brännande känsla men det går oftast över snabbt. Eftersom vi injicerar så kan stickmärken uppstå efter behandlingen.

På vissa kan även blåmärken uppstå, de brukar försvinna efter en vecka. För bästa resultat så ska behandlingen upprepas efter två veckor. Så tveka inte att höra av dig till oss om du vill få bort svårbränt fett eller behöver hjälp med att få bort dubbelhakan. Prostrolane inner-B har hjälpt många och vi finns här för att hjälpa dig. 

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs vår integritetspolicy här.